ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Νίκος Νικολόπουλος: Κύριε Πρωθυπουργέ, είναι αλήθεια ότι το «παρεάκι» που χειριζόταν το Predator αποκόμισε 600 εκατομμύρια ευρώ;

 

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά



Κύριε Πρωθυπουργέ, είναι αλήθεια ότι το «παρεάκι» που χειριζόταν το Predator αποκόμισε 600 εκατομμύρια ευρώ;

Κύριε Πρωθυπουργέ, είναι αλήθεια ότι το «παρεάκι» που χειριζόταν το Predator αποκόμισε 600 εκατομμύρια ευρώ;

Είναι προφανές πως δεν μπορεί να δώσει τη λύση στο παραπάνω όποιος είναι μέρος του προβλήματος, καθώς με δεδομένο (και με τη βούλα της Δικαιοσύνης) ότι στο σκάνδαλο εμπλέκεται η ΕΥΠ, τότε θεωρείται φυσιολογικό και επόμενο να είναι μπλεγμένος και ο ίδιος Επικεφαλής της .

Τα δημοσιευμένα ρεπορτάζ πολλών ΜΜΕ πλέον, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ΕΥΠ και predator αποτελούσαν ένα ενιαίο σύστημα παρακολούθησης.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η εισαγγελική έρευνα.

Αν και με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση, έλαβαν μορφή «χιονοστιβάδας» τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τον παρακρατικό μηχανισμό παρακολουθήσεων που είχε στηθεί από στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μένει να αποδειχθεί εάν το τσουνάμι των αποκαλύψεων μετά τα 6 περίπου εκατομμύρια που έδωσε ο ίδιος στα κανάλια θα γίνει ψιχάλα…

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν και καταγράφηκαν δεν υπάρχει μεταξύ άλλων καμιά απάντηση στο ερώτημα γιατί ο κ. Ανδρουλάκης και οι λοιποί δεν έκαναν μήνυση κατά όσων από την ΕΥΠ έχουν υπογράψει την παρακολούθησή τους ώστε να κληθούν οι τελευταίοι ως ύποπτοι και να καταθέσουν υποχρεωτικά όλα τα στοιχεία όταν με την μηνυτήρια αναφορά του τους κατονόμασε απλώς ως μάρτυρες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξεφύγουν με επίκληση του απορρήτου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Οι Έλληνες πληρώνουμε αναλογικά το ακριβότερο καύσιμο στην Ε.Ε.

Με βάση το νόμο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε την ευθύνη της ΕΥΠ, αυτός έδινε εντολές και σε αυτόν έδιναν και δίνουν αναφορά οι διορισμένοι επικεφαλής της.

Μήπως έχει βρεθεί ο ένοχος; Τα στοιχεία της ταυτότητας του γνωστά και η διεύθυνση κατοικίας και εργασίας του επίσης…



Με την αριθμ.344/23-2-21 ΦΕΚ 2659Β «Εξουσιοδότηση στον Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού να υπογράφει «Με εντολή Πρωθυπουργού» έγγραφα, πράξεις και αποφάσεις που αφορούν στην Ε.Υ.Π., ουσιαστικά η ευθύνη για ό,τι υπέγραφε ο Γ.Γ. Πρωθυπουργού παρέμεινε στον Πρωθυπουργό.

Θα αποδοθούν ευθύνες στον Πρωθυπουργό, στον Γ.Γ. της Κυβέρνησης καθώς επίσης και στο Διοικητή της ΕΥΠ;

Ο κ. Δημητριάδης λέει ότι δεν έχει κληθεί καν ως μάρτυρας, ενώ δεν έχουμε μάθει ακόμα τι γινόταν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον κ. Παναγιωτόπουλο και τον κουμπάρο του τον κ. Λαβράνο!

Η εισαγγελέας του Άρειου Πάγου πριν λίγο καιρό κάλεσε τον κ. Στίγκα, Πρόεδρο Κοινοβουλευτικού κόμματος με βάση τα όσα αναμεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ και καλώς έκανε, στην περίπτωση όμως των υποκλοπών δεν έχει καλέσει ακόμα τον κ. Μητσοτάκη, παρότι όλα τα τεκμήρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Και όλα αυτά παρότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας εμφαντικά να υπάρξει αντιπαραβολή των στόχων του Predator από τη λίστα του κ. Μενουδάκου με τις επισυνδέσεις της ΕΥΠ.

ΔΕΙΤΕ:Επειδή τα κανάλια δεν λένε τίποτα χτες μπήκε ο χειρότερος φόρος από την εποχή των μνημονίων

Έξω από το ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ο παρακολουθούμενος πολιτικός αρχηγός δήλωσε πως έκανε αυτό το «διάβημα» «για να υπάρξει επιτέλους αποκάλυψη του ενιαίου κέντρου των παρακολουθήσεων»… και συνέχισε λέγοντας: «Εάν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για την επιτάχυνση της διαδικασίας να πέσει φως σε αυτήν τη νοσηρή υπόθεση, τότε πρέπει άμεσα να γίνει αυτή η αντιπαραβολή και να ενημερωθεί το ελληνικό Κοινοβούλιο και ο ελληνικός λαός».

Επίσης, μίλησε ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμος, ο οποίος έκανε σοκαριστικές καταγγελίες, στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Xρήστος Ράμμος, Πρ. ΑΔΑΕ: «Η ελληνική Δικαιοσύνη εδώ και 18 μήνες… δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει διώξει ΚΑΝΕΝΑΝ για τις υποκλοπές το μόνο που σπεύδει είναι να διώκει μέλη της ΑΔΑΕ που απλώς έκαναν τη δουλειά τους και το καθήκον τους».

Αυτό είναι το καθεστώς Μητσοτάκη επιφανειακά δημοκρατία, εσωτερικά ολοκληρωτικές μέθοδοι.

Η Δικαιοσύνη και η Βουλή έχουν το θεσμικό καθήκον να διερευνήσουν το σκοτεινό παρασκήνιο των υποκλοπών, καθώς επίσης να ασχοληθούν και με τις απειλές που ασκήθηκαν από την κυβέρνηση σε πρόσωπα, που εκπροσωπούν τις ανεξάρτητες αρχές.
Αποτελεί επίσης δημοκρατικό καθήκον όλα τα κόμματα και οι ενεργοί πολίτες να δώσουν τέλος στην παρακμή του κράτους δικαίου με όλες αυτές τις πρακτικές, που συμβαίνουν στον βωμό της συγκάλυψης και της σιωπηρής αποδοχής τους και που οδηγούν την Ελλάδα πολύ μακριά από το ευρωπαϊκό πρότυπο λειτουργίας των θεσμών.

Δικαστικοί και δικηγορικοί σύλλογοι, επιστημονικοί και μαζικοί φορείς οφείλουν να σταθούν εμπόδιο στον εκβιασμό των πολιτικών αντιπάλων μέσω της παρακολούθησης και του ελέγχου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Οι υποκλοπές λειτουργούν εις βάρος του κράτος δικαίου και παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ποιοτική δημοκρατία.

Στα χρόνια της πρώτης φοράς κυβέρνησης ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ γίνεται της «παρακολούθησης το κάγκελο».

Δεν έχει προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου που υπέγραψε χιλιάδες παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων και απλών πολιτών, να είναι και η ίδια παρακολουθούμενη με Predator, όπως αποκαλύπτει το insidestory.
Ποιος έδωσε την εντολή και ποιος «κρατάει» την εισαγγελέα, είναι μάλλον «ηλίου φαεινότερον».

Ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε παρέμβαση στον Άρειο Πάγο


Η έρευνα μετρά περισσότερο από ενάμιση χρόνο και βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης με την παραγραφή των τυχόν αξιόποινων πράξεων να πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τέρψιν των εμπλεκομένων…

Οι δικαστές δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο φόβου κι απειλών ώστε να παραμένουν αδέκαστοι στην κρίση τους εφόσον γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το καθήκον τους.
Θα θέλαμε να μην αληθεύει ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κινήθηκε άμεσα για την αφαίρεση των δικογραφιών, μόλις οι εισαγγελείς ζήτησαν να συσχετιστούν τα τηλέφωνα που παγίδευσε η ΕΥΠ με τα ονόματα που είχε εξετάσει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων και είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση μέσω Predator.

Και κάτι τελευταίο … αλλά εξαιρετικά σοβαρό!

Είναι γνωστά στους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους τα 50 πρόσωπα που βρέθηκαν υπό ταυτόχρονη παρακολούθηση από ΕΥΠ και Predator και το γεγονός αυτό κατέστη ευρύτερα γνωστό μετά τις νέες αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο των υποκλοπών, που σχετίζονται με τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις, και τις οποίες κάνει ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γιώργος Παπαχρήστος.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε η «ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ» εφημερίδα «ΝΕΑ» εμπεριέχει πολλές ειρωνείες για τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», αλλά και περίεργες αναφορές ότι το «παρεάκι» που χειριζόταν το Predator έκανε χρυσές δουλειές και αποκόμισε 600 εκατομμύρια ευρώ.

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:OΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΔΠΚΕΘ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια